Sensuuri iski...

Hermostunut joukko Seta-kannattajia tai muuten vaan poliittisesti suuntautuneita kerääntyi nopeasti kiistämään liki kaiken historiaa myöten (joka muuten on tarkastettu) heti kun olin julkaissut blogini Uuden Suomen Puheenvuorossa.  Ilmeisesti heidän valituksiinsa perustuen julkaisuni sensuroitiin nopeasti. 3.3.2016  puolen päivän aikoihin sitä ei enää löytynyt.

Merkillistä asiassa on se että Uusi Suomi sallii asiattomat kirjoitukset joissa mielivaltaisilla tekaistuilla perusteilla solvataan sekä Aito Avioliitto ry yhdistystä että sen yksityisiä henkilöitä hyvin henkilökohtaisesti mutta kriittistä arvostelua Seta ry: stä ei sallita.   Seta-mielisten sensuuri iskee nopeasti.  Täällä se oli, voit tarkastaa helposti tämän:

http://artojaaskelainen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/212938-seta-ry-torkya-lapsille-ja-solvausta-aikuisille

Saat ilmoituksen:

Pääsy kielletty

 Sinulla ei ole käyttöoikeuksia tälle sivulle.

 

eli pääsy sivulle on estetty tai sivu poistettu. Median puolueellisuus näkyy ja toisaalta myös se millaisen vallan Setamieliset ovat saaneet. Lieneekö tämä sananvapautta vai "setanvapautta"  ?

 

Täyttä puppuako ?

Kirjoitin lisää Setan historiasta ja taustoista.  Kaikki tuo tieto on täysin varmennettavissa julkisista lähteistä.  Annan pari lähdettä toisen jutun lopussa lähdeluettelossa joilla pääsee jo pitkälle jos haluat kohta kohdalta varmentaa mitä olen kertonut.  Osan 2 kirjoittamiseen minua motivoi erityisesti Seta-aktivistien vilpitön into vaientamiseen, sensuuriin, kirjoittajan halventamiseen  tai kaiken kiistämiseen. 

Täällä on Setan historiasta ja taustoista Osa_2, yleisön pyynnöstä>>

Kouluille toimitettu sisällöltään kyseenalainen Seta-materiaali on varmistettu noutamalla koululta materiaalit. Materiaalit saatiin kahdelta maantieteellisesti kaukana (eri kaupunki ja lääni) toisistaan olevilta kouluilta.  Materiaalit on selattu läpi Aito avioliitto ry: n ryhmäkokouksissa.  Sisällöltään kyseenalaisen homoseksuaalisen Seta-materiaalin toimittamisesta kouluille ei ole pienintäkään epäselvyyttä. 

 

En ole ainut joita halutaan jyrätä piiloon:

http://tapiopuolimatka.puheenvuoro.uusisuomi.fi/213404-sukupuolineutraali-yhteiskuntakoe-sananvapautta-rajoitetaan

Puolestaan sangen Vihreinä medioina tunnetut Hesari ja YLE eivät näyttäisi julkaisevan mitään arvostelevia juttuja koskien spn-avioliittolain haittoja.    Yhden poikkeuksen tuosta olen havainnut:  YLE julkaisi koko Suomea koskevan gallupin joka paljasti että 71% vastanneista vastustaa spn-avioliittolakia:

http://www.homelinuxpc.com/tilastot/YLE_suora_kysymys.png

Asiasta ei juuri ääntä pidetty.